2005 – 2006

  • Jõulukontserdid Tartu, Pärnu ja Estonia kontserdimajades äsjalindistatud jõululaulude CD “Uued ja vanad jõululaulud” esitlemiseks, 21.-23. detsember 2006 (Eesti) – Koos Tallinna Kammerorkestriga Lauri Sirpi juhatusel ning Tallinna Muusikakeskkooli lastekooriga ja solistide Mikk Dede ja Maria Listraga lindistati ning esitati nii äsjavalminud kui ka tuntud jõululaule.
  • Koorile seatud jõulujazzlugude kontsert Nõmme Jazz-i raames Nõmme Rahukirikus, 9. detsember 2006 (Eesti) – Kontsert anti koos solisti Tuuli Tauliga ning Eesti muusikute raudvarast koosneva ansambliga: Olav Ehala (klahvpillid), Lembit Saarsalu (saksofon), Toivo Unt (kontrabass), Aivar Vassiljev (löökpillid).
  • CD ja DVD Gratias väljaandmine ja esitluskontsert Niguliste kirikus, 3. detsember 2006 (Eesti) – CD osalt leiab lindistused koori live-esitustelt erinevatelt konkurssidelt, festivalidelt ja kontsertidelt aastatel 2000-2006. Kuulda saab palju parimate Eesti heliloojate muusikat (Tormis, Pärt, Sisask, Ehala jt) ning ka maailmamuusikat. DVD sisaldab endas lugu koori kasvamisest ja palju salvestisi Eesti Televisiooni arhiividest. Klippidel võib näha paljusid kooris varem laulnud ja nüüd elukutseliselt muusikaga tegelevaid lauljaid. DVD vahendusel on võimalik ka pildis näha paljusid lugusid saatvaid efektseid tantsuseadeid. Lisaks on DVD-l ka fotogalerii ning Tallinna linna tutvustus.
  • Franz Schuberti missa G-duur D-167 Metodisti kirikus, 2. november 2006 (Eesti) – Missa esitati koos Eesti Rahvusmeeskooriga ja Tallinna Kammerorkestriga, dirigent Andres Mustonen.
  • II maailma kooriturg ja festival Polyfollia Normandias Saint-Lo’s, 27. oktoober – 1. november 2006 (Prantsusmaa) – Kooriturule kutsutavad koorid valib välja mitmekümneliikmeline žürii, mis koosneb koorimuusikaga aktiivselt tegelevatest inimestest. Žürii valib koorid välja erinevatel konkurssidel ja festivalidel esinenud kooride hulgast. Vaata kontsertide kavasid.
  • Kuninganna Elizabeth II-le korraldatud kontsert „Eesti laulab“ Raekoja platsis, 20. oktoober 2006 (Eesti) – Kontserdi kunstiline juht oli Aarne Saluveer ning kontserdil etendati “mini-laulupidu” koos paljude Tallinna parimate kooridega, sealhulgas Eesti Rahvusmeeskoor.
  • Esinemine X rahvusvahelisel koorifestivalil “La Fabbrica del Canto” Legnanos, 7.-15. juuni 2006 (Itaalia) – Tegu on sama festivaliga, kus ETV Tütarlastekoor osales ka 2002. aastal. Koor kutsuti tagasi just 2002. aastal jäetud mälestuse põhjal.
  • “Estland Fest” juubelifestival Hamburgi sadamas, 7.-10. mai 2006 (Saksamaa) – Kolmel erineval ülesastumisel esitati nii eesti muusikat kui ka koor popmuusika kavasid.
  • ETV Tütarlastekoori ja vilistlastest solistide jõulukontsert Niguliste kirikus, 28. detsember 2005 (Eesti) – Eesti Kontserdi tellitud kontserdi ideeks oli tutvustada ETV Tütarlastekoorist välja kasvanud soliste, kelleks seekord olid Nele-Liis Vaiksoo, Kai Rüütel ja Maria Valdmaa ning viiulil Hanna-Liis Nahkur ja klaveril Hando Nahkur.
  • EBU rahvusvaheline koorikonkurss “Let the Peoples Sing” Kölnis, oktoober 2005 (Saksamaa) – Rahvusvahelise Ringhäälingunõukogu (EBU) konkursile saab iga liikmesriik esitada kolm võistlejakandidaati: üks igasse kategooriasse. Kategooriaid on kolm: laste-, noorte- ja täiskasvanute koorid. Koostöös Eesti Raadioga valis Kooriühingu muusikanõukogu 2004. aasta lõpus 11 Eestist kandideerinud koori hulgast kolm: Tallinna Muusikakeskkooli lastekoor, ETV tütarlastekoor ning kammerkoor Voces Musicales. Finaali jõudis tervelt kaks eesti koori ning seal pälvis TMKK lastekoor peapreemia, Hõbedase Roosikarika ja ETV Tütarlastekoor noortekooride kategooria esikoha.
  • Euroopa Noorte programmi raames Schumanni noortekoori külastamine ja nende vastukülastus, 3.-16. august 2005 (Belgia, Luxemburg, Eesti) – Programmi eesmärk on eri maade noorte suhtluse arendamine ja üksteisega tutvumine. Koos anti mitmeid kontserte nii Eestis kui ka Belgias ja Luxemburgis.
  • Veljo Tormise 75. sünnipäeva kontsert Pärnu kontserdimajas, 13. august 2005 (Eesti)
  • Rapla kirikumuusikafestival, 23. juuli 2005 (Eesti) – Kirikukontserdid anti Rapla ja Türi kirikutes.
  • Euroopa Kooride ja Solistide Festival Arnhemis, 24. juuni – 4. juuli 2005 (Holland) – Saavutati I koht klassikalise muusika kategoorias ning II koht pop- ja džässmuusika kategoorias.
  • III Eesti Naistelauluseltsi koorikonkurss, 13. märts 2005 (Eesti) – Saavutati III koht A-kategoorias.
  • EBU koorikonkursi “Let the Peoples Sing” eelvoorud Eestis, 22-23. jaanuar 2005 (Eesti) – Eelvoorudes tuli kõikidel kooridel lindistada Eesti Raadios oma võistluslaulud.