2014

  • Taani kroonprintsessi vastuvõtt 2. aprillil lõpetas Taani kroonprintsessi visiidi kontsert ja vastuvõtt Mustpeade Majas, kus esinesid ETV Tütarlastekoor ja Raduga kontsertkoor.
  • Kontsert Londonis koos Ola Onabule ja Villu Veskiga 6. aprillil andsid ETV tütarlastekoor, souli ja jazzi laulja-helilooja Ola Onabule ning eesti saksofonisti Villu Veski esimese ühise kontserti Suurbritannias! Kontserdil esitati Ola Onabule ja Villu Veski teoseid, kuhu oli kaasatud ka ETV Tütarlastekoor, kes esitas ka eesti koorimuusikat dirigent Tiiu Sinipaluga. Ola, Villu ja ETV Tütarlastekoor tegid esmakordselt koostööd Eestis 2012. aastal.
  • PÖFFi filmimuusikakontsert 25. novembril toimus Eesti Raadio 1. stuudios Pimedate Ööde filmifestivali rahvusvahelistelefilmiprofessionaalidele ning produtsentidele suunatud Eesti filmiheliloojate esitluskontsert. Kaasa tegid G.Otsa nimelise muusikakooli sümfooniaorkester, Prezioso keelpillikvartett, ETV tütarlastekoor, G. Otsa Muusikakooli bänd ja Pärt Uusbergi koor “Head ööd, Vend!”.